Kari og Odd topper lista

Nominasjonsmøtet i Vest-Agder Arbeiderparti valgte Kari Henriksen og Odd Omland som listetopper til Stortingsvalget i 2017.

dsc08674

På de neste plassene følger Astrid Margrethe Hilde og Kai Steffen Østensen, som blir vara til Stortinget hvis Arbeiderpartiet beholder to stortingsrepresentanter etter valget i 2017.

Det største partiet i Vest-Agder er sikret to stortingsrepresentanter, og en meningsmåling utført av Infact i oktober gir Arbeiderpartiet en rekordhøy oppslutning på 30,9 prosent. Dette er over 10 prosent høyere oppslutning enn Høyre, som er nest størst.  Det ville sikret både Kari og Odd en stortingsplass med god margin.

Arbeiderpartiets liste:

1.       Kari Henriksen, Kristiansand. 61 år
2.       Odd Omland,Kvinesdal. 60 år
3.       Astrid Margrethe Hilde,Søgne. 46 år
4.       Kai Steffen Østensen, Farsund (AUF-kandidat)22 år  
5.       Jannike Arnesen,Kristiansand. 24 år
6.       Even Tronstad Sagebakken, Mandal. 39 år
 7.       Nora Aanonsen Chayed, Vennesla. 17 år  
8.       Abdullahi Mohammed Alason, Kristiansand. 46 år  
9.       Birte Usland, Marnardal. 44 år
10.    Jan Erik Tønnesland,  Songdalen.  51 år  
11.     Haldis Quale, Farsund. 43 år  
12.    Ahmed Lindov, Kvinesdal. 23 år

Lista har en god balanse mellom ulike deler av fylket, politisk erfaring, utdanning og yrkeserfaring. Det er også en ung liste, med en gjennomsnittsalder på 39 år.

Bildetekst: Fra venstre: Abdullahi Mohammed Alason, Astrid Margrethe Hilde, Kai Steffen Østensen, Kari Henriksen, Odd Omland, Jannike Arnesen, Jan Erik Tønnesland, Nora Aanonsen Chayed, Even Tronstad Sagebakken. Birte Usland, Haldis Quale og Ahmed Lindov var ikke til stede da bildet ble tatt.